Oi joulu, joulu

21.14


Sä lohtu ihmisten.

Ihan ensiksi, on taas kiitettävä kaikista ihanista kommenteista ja viesteistä, joita sain edellisen postauksen jälkeen. Joulukiireiltä ja sen jälkeiseltä koomalta, jota voi kai rentoutumiseksikin kutsua, vastailin niihin aika viiveellä, mutta jokaisen olen lukenut erikseen ja useampaan kertaan. Ne merkkaavat oikeasti ihan todella paljon.

Joulu ei tietenkään sujunut niin stressittömästi kuin olin ajatellut, mutta sieltä se tuli, kiireestä ja ikävästä huolimatta. Ja se oli jälleen kerran ihana. Omasta stressittömyyspuheesta oli kuitenkin varmasti jotain apuakin, sillä aattoaamupäivänä päätin, ettei hermoilusta ole mitään hyötyä, ja päätin vain hymyillä ja nauttia. Se oli paras päätös aikoihin, sillä mikään ei olisi muuttunut murehtimalla sen paremmaksi.

Aaton vietimme Turussa, vieraillen sukulaisilla, ja sitten illalla kestiten osaa heistä. Saatiin meidän pieneen kerrostalokotiin taiottua aika ihana tunnelma, kasvisjoulupöytä joka näytti kelpaavan kaikille ja suklaajuustokakku, joka oli vastoin odotuksia aika herkullinen. Jouluaamuna otimme rauhassa, kokoilimme joulun tärkeintä lahjaa, Lego-paloasemaa, ja stressasimmekin kyllä hiukan, jos rehellisiä ollaan. Lähdöt aiheuttavat meillä vähän sellaista, mutta pääsimme lopulta ajallaan maalle jatkamaan joulunviettoa Harrin puolen perheen kanssa, eikä sielläkään ollut tunnelmasta lainkaan pulaa.

Juuri nyt istun kotona enkä oikein tiedä mitä tekisin. Tultiin kaupunkiin välipäiviksi tekemään töitä ja jätettiin lapset jatkamaan joululoman viettoa mummilaan. Stella ei ollut hereillä kun aamulla lähdimme, muttei häntä ollut kuulema harmittanut lainkaan kun hän oli herännyt. Itse asiassa kummallakaan ei oikeastaan ollut aikaa jutella puhelimessa kun soittelimme jokin aika sitten. Ehkä sitä on itsekin vaan koitettava pärjäillä nämä pari päivää, kun meidän pienetkin ovat noin reippaita. Koitetaan nyt tehdä jotain mitä ei normaalisti voitaisi. Käydään vaikka ruokakaupassa ihan kahdestaan! Hah hah.

Toivottavasti teidänkin joulunne on sujunut rauhallisissa merkeissä.
Onko mahdollisesti uudesnvuoden juhlinnasta tulossa vähän vauhikkaampaa, vai sujuuko se teilläkin oman perheen kesken?

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentista!

Subscribe